SİVAS / YILDIZELİ - Karkın Ortaokulu

Karkın Ortaokulu

Adres
GÜNEYKAYA BELDESİ KARGIN MAH. RECEP TAYİP ERDOĞAN CAD. KARKIN ILKOKULU ORTA OKULU BLOK NO 3 YILDIZELİ / SİVAS
Vizyon
Bireysel farklılıklarının farkında olan, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve öğreten, geleceğini ve geleceğimizi planlayabilen, ülke politikalarında söz sahibi olan evrensel değerler saygılı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrenmeyi öğreten ve sevdiren, proje üretip uygulayan, veli ve çalışan memnuniyetini öncelikli görev bilen, çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanırken öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, öğrenen organizasyon olan, çalışmalarımızla örnek ve öncü bir kurum modeli oluşturup, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Merkezden gidiş geliş yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz öğretmenleri Sivas Merkezden gidiş geliş yapmaktadır. Servis başlangıç ve dönüş noktası Mevlana Mahallesi Ethembey Parkıdır. Okulumuza il merkezinden 50 km lik ve 60 km lik iki yol bulunmaktadır. Daha geniş ve güvenli olan 60 kmlik yol ile 45-50 dk sürmektedir.
Öğrencilerimiz arasında sınıf turnuvaları.
TÜBİTAK Bilim Fuarları